2020-09-14 07:57:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Felesleges apróságokon összekapnia a szeretteivel

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy kolléga paprikás hangulatba kerül, amiben ön is ludas lesz... Ha szívességet tesz valakinek, az illető egyre követelőzőbbé válik – időben jelölje ki a határokat! Az oroszlán-hold miatt a magánéletben szerencsés: a kapcsolatában minden jól alakul, ha független, megismerheti leendő párját.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Változást tervez a karrierjében, mert nem becsülik meg? A planéták egyelőre óvatosságra intik – inkább várjon még néhány napot, mintsem hogy tovább rontson a helyzetén egy elhamarkodott döntéssel! Jó lenne több időt töltenie a friss levegőn.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha nem akar magának kellemetlenséget, ne nyisson ajtót a váratlan vendégeknek! Vezessen körültekintően, és ügyeljen a részletekre az okiratokkal kapcsolatban is. Nem várt forrásból juthat bevételhez.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az égiek magabiztossággal, erős kisugárzással ruházzák fel. Szerencsére, hiszen fontos döntések előtt áll, és elég nagy a tét... Munkahelyén kreativitásával elnyeri egy befolyásos ember bizalmát, de kerülje a vitákat! Szerelmi téren ma a másikra való odafigyelés nyújtja a legtöbb örömet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön jegyén halad keresztül. Nagyon jók az elképzelései, és élvezettel lát neki a teendőinek. A partnere ezekben a napokban egy fontos ígéretet tesz, könnyen lehet például, hogy kedve támad többet költeni kettőjükre, mint eddig.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most önmagával kell törődnie: pihenjen vagy sportoljon, hogy jó kondiba kerüljön, hiszen a közelmúltban kifejezetten igénybe vette a környezete és az a sok teendő! Váratlan bevételre tehet szert.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A megújulás energiái hatják át a mai napot. Magánélete kedvezően alakul, ám az iratokkal kapcsolatos és a hosszú távú anyagi elkötelezettséggel járó ügyek intézése közben legyen körültekintő!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Felesleges apróságokon összekapnia a szeretteivel – inkább próbáljon olyan légkört teremteni, hogy mihamarabb közös hullámhosszra kerüljenek. Egy távol élő rokon sokat gondol önre – hívja fel!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyén és otthon is sok múlik azon, képes-e pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Értékes információkra tehet szert – akad olyan is, ami rávilágít, mennyi irigye van, ám velük nem érdemes törődnie!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az anyagi helyzete nem túl rózsás, de ha mások hibáztatása helyett higgadt marad, lassan rendbe hozhatja a dolgokat. Diétázni akar? Ügyeljen rá, hogy elég fehérjét, vitamint és folyadékot fogyasszon!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pozitív hozzáállásával mindvégig lazán veszi az akadályokat. Ám legyen óvatos, nehogy átessen a ló túlsó oldalára! Anyagilag ígéretes a mai nap, és ha ügyesen lavírozik a munkahelyén, rövidesen előléptetik.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében jár. Olyan emberekkel köt ismeretséget, akik később az üzletfelei lehetnek. Bár pár dolog aggasztja a munkájával kapcsolatban, lelkiismeretesen lássa el a feladatait!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: